Politie zoekt getuigen tasjesroof

donderdag 9 juli 2015

Emmen - De politie is op zoek naar getuigen van een tasjesroof dat donderdagochtend omstreeks 10:45 uur plaatsvond op de parkeerplaats aan de Middenhaag in Emmen.

Wat is er gebeurd?

Op donderdagochtend deed een 56-jarige vrouw uit Emmen boodschappen bij desupermarkt gelegen aan de Middenhaag in Emmen. Tijdens het overpakken van deboodschappen in haar auto griste een nog onbekende man de handtas van deEmmenaarster uit de boodschappenkar. Omstanders zagen het gebeuren en zijnachter de verdachte aangerend. De tas hebben ze terug kunnen pakken maar het ishelaas niet gelukt om de verdachte aan te houden.

Signalement verdachte

Volgens het slachtoffer gaat het om een getinte man van ongeveer 25 a 30 jaaroud. Hij heeft een slank postuur en is ongeveer 1.85 m lang, hij heeft kortzwart haar en een verzorgt uiterlijk. De verdachte is weggevlucht vanaf deMiddenhaag, langs Bakkerij Van Veenen en de Rabobank geldautomaat, in derichting van de Meester J.J. Willingestraat.

Getuigen gezocht

Bent u donderdagochtend getuige geweest van de tasjesroof op de parkeerplaatsaan de Middenhaag in Emmen? De politie komt graag in contact met iedereen die detasjesroof heeft zien gebeuren of er mogelijk meer van weten. Zij kunnen contactopnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Erica | 112 alarmeringen Erica | Goedkoop Tanken in Erica | Supermarkten in Erica | Weerbericht Erica